Атлантис Инвест Груп има за цел изградба квалитетно планиран, проектиран и изведен станбено-деловен комлекс од околу 40.000м2 каде се планирани 30.000 м2 станбен простор и 10.000 м2 деловен простор.

Виртуелна прошетка низ комплексот

Целосна 360 ° прошетка низ комплексот за едно поинакво искуство. Ѕирнете во секој агол од просторот и дознајте подетално за материјалите од кои е изработен комплексот.

ПРИДОБИВКИ КОИ ВИ ГИ НУДИМЕ

Квалитет

Инвестираме во најквалитетни градежни материјали и опрема од врвни брендови.

Локација

Позицијата на зградата, ориентацијата и конекцијата што ја има со инфраструктурата, ја одредуваат вредноста, квалитетот и начинот на живеење во комплексот.

Сигурност

Брзината на градба, долгорочните гаранции за вградените материјали им дава сигурност на нашите клиенти.

Функционалност

Становите се со максимална искористеност на просторот, големи тераси и приватен паркинг.

Вредност

Атрактивна локација, енергетско ефикасна градба, функционален распоред и безбедност се придобивките кои се бесценети и само додаваат на квалитетот кој го добивате.

Кредитирање

Пред-имотните листови на AIG, поради високиот кредибилитет и финансиска стабилност се прифаќаат за хипотека и обезбедување на кредит по најповолни услови.

ГАЛЕРИЈА