НАПРАВЕТЕ ГО ВИСТИНСКИОТ ЧЕКОР ПРИ ИЗБОРОТ НА ВАШИОТ НОВ ДОМ

Одлучете се за квалитетен живот по најнови стандарди.

Атлантис Инвест Груп има за цел изградба квалитетно планиран, проектиран и изведен станбено-деловен комлекс од околу 40.000м2 каде се планирани  30.000 м2 станбен простор и 10.000 м2 деловен простор.