СТАНОВИ

Стан тип 1
Ходник 8,90m2
Кујна 6,15m2
Дневна со трпезарија 21,80m2
Спална соба 12,50m2
Детска соба 13,20m2
Бања 5,30m2
Гостинско wc 1,75m2
Вкупно нето: 75.35м2
Стан тип 1
675 евра м2 / 75.35м2

Виртуелна прошетка низ комплексот