СТАНОВИ

Стан тип 2
Ходник 3,05m2
Кујна 3,09m2
Дневна со трпезарија 12,30m2
Спална 10,30m2
Бања 4,20m2
Балкон 2,40m2
Вкупно нето: 36,15м2
Стан тип 2
675 евра м2 / 36,15м2

Виртуелна прошетка низ комплексот