СТАНОВИ

Стан тип 3
Ходник 3,05m2
Кујна 3,90m2
Дневна со трпезарија 15,35m2
Спална 10,70m2
Бања 4,20m2
Балкон 3,70m2
Вкупно нето: 40,90м2
Стан тип 3
675 евра м2 / 40,90м2

Наскоро и 360°виртуелна прошетка низ станот.