СТАНОВИ

Стан тип 5
Ходник 8,90m2
Кујна 6,15m2
Дневна со трпезарија 21,80m2
Спална соба 12,50m2
Детска соба 13,20m
Бања 5,30m2
Гостинско wc 1,75m2
Балкон 5,75m2
Вкупно нето: 75,35м2
Стан тип 5
675 евра м2 / 75,35м2

Виртуелна прошетка низ комплексот