СТАНОВИ

Стан тип 6
Ходник 3,50m2
Кујна 5,00m2
Дневна со трпезарија 19,10m2
Спална 12,20m2
Бања 5,20m2
Балкон 5,10m2
Вкупно нето: 50,0м2
Стан тип 6
675 евра м2 / 50,0м2

Виртуелна прошетка низ комплексот