СТАНОВИ

Стан тип 8
Ходник 8,30m2
Кујна 6,15m2
Дневна со трпезарија 21,75m2
Спална соба 12,80m2
Детска соба 13,50m2
Бања 5,50m2
Гостинско wc 1,75m2
Балкон 5,75m2
Вкупно нето: 75,50м2
Стан тип 8
675 евра м2 / 75,50м2

Виртуелна прошетка низ комплексот